Listopad 2006


Diskografie Kelly

22. listopadu 2006 v 15:19 | Katka |  ► Kelly Clarkson
2006 - Because of You [Single Version 1]
2006 - Because of You [Single Version 2]
2006 - Walk Away [Single]
2005 - Behind These Hazel Eyes [Single Version 1]
2005 - Behind These Hazel Eyes [Single Version 2]
2005 - Since U Been Gone [Single Version 1]
2005 - Since U Been Gone [Single Version 2]
2004 - Breakaway
2003 - Low [Single]
2003 - Miss Independent [Single]
2003 - Thankful
2002 - American Idol Greatest Moments
2002 - American Idol [TV show performances]

Fotky Kelly

22. listopadu 2006 v 15:15 | Katka |  ► Kelly Clarkson

Bio Kelly

22. listopadu 2006 v 15:02 | Katka |  ► Kelly Clarkson
Datum narození:24.04.1982
Místo narození:Burleson, Texas, USA
Znamení:Býk
Životopis:
Je vděčná, že její dětský sen být námořní biolog se neuskutečnil, a místo toho se stala všeobecně známou osobou a to díky svému hlasu, který oslovil spoustu diváků v září 2002 kdy byla zvolena vítězkou soutěže American Idol.
24 letá Kelly z Texasu prožila přibližne přes deset týdnů na jedné z nejúspěšnějších televizních soutěží v americe. Fakt je, že Kelly nikdy neměla hodinu profesionálního zpěvu, a při tom získala ve finále 57%. Ve skutečnosti je její hlas přírodní , přirozená a normální část jejího života. Tudíž krása jejího hlasu byla poznána čirou náhodou.Ve třinácti letech zpívala v koridoru v Pauline Hughes na střední škole v Burlesonu, Texasu, když jí učitel žádal o připojení ke sboru. "Dokud jsem se nepřidala ke sboru, tak jsem do té doby nevěděla co se svým hlasem dokážu. Můj učitel na mě tlačil už od začátku, protože věřil, že ve mně něco je. Postupem času jsem se dostala na úroveň mých starších spolužáků". Její klasický trénink skrze sboru byl, jak popisuje, "mojí zásadou je, abych svůj hlas přizpůsobila různým stylům hudby". Vyvinula se rychle a zanedlouho oslovila publikum v celostátní soutěži American Idol. Zatímco si měla vydělávat jako servírka, lékárnický asistent,ve filmovém divadle a dokonce v zoo.Byl to spletitý osud, který ji doprovázel k cestě za hudbou. V době, kdy se Kelly stěhuje do Los Angeles, začíná posílat svá demíčka do různých hudebních studií a to byl jeji způsob se dostat na příčku hudebního průmyslu a nějak začít. To se náhle změnilo na něco strašného, kdy její byt shořel a zárověň přišla o všechno co měla.Byla to její nejlepší kamarádka Jessica, která navrhla, aby Kelly zkusila šanci na American Idol. Kelly o tom nic nevěděla, a tak řekla: "Já jsem do toho šla jen z legrace, abych si to jen zkusila a teď jsem tady :)".Idoly, které Kelly má jakou jsou: Bette Midler, Reba McIntyre, Gwen Stefani a Aerosmith. Tihle všichni Kelly ohodnotili a potom se upsala u RCA a v roce 2003 vydala své debutové album se singly "A Moment Like This, Before Your Love".První singl, který natočila se ihned, a to myslim doslova, dostal na první místo v Billboard Charts. Finální desítka, která se dostala do finále se vydala po státech, aby zahráli svým fanouškům a to ze Seattlu až do New Yorku.

♥Love picture♥

21. listopadu 2006 v 18:14 | Katka |  → love ♥

♥Srdíčka♥

19. listopadu 2006 v 13:24 | Katka |  → love ♥

♥O polibcích...♥

18. listopadu 2006 v 19:10 | Katka |  → love ♥
Část první: POLIBEK
1. Polibek na ruku ...... Cítím Tě.
2. Polibek na tvář ...... Chtěl bych, abychom zůstali přátelé.
3. Polibek na šíji ...... Chce Tě.
4. Polibek na rty ...... Miluji tě.
5. Polibek na ucho ...... Jen si s Tebou pohrávám.
6. Pohledy do očí ...... Polib mě.
7. Hraje si s tvými vlasy ..... Bez Tebe nemůžu žít.
8. Má ruce kolem tvého pasu .... Vychutnám si Tě.

Část druhá: TŘI DOBRÉ RADY
1. Pro dívky: Když je na Tebe chlap drzý, zpohlavkuj ho.
2. Pro chlapce: Když Tě dívka pohlavkuje, polib ji.
3. Pro dívky a chlapce: K líbání nepatří oči - kdo je má otevřené,
často přehlédne to nejdůležitější.

Část třetí: ZÁSADY SPRÁVNÉHO LÍBÁNÍ
1. Příliš tlusté pysky se nakonec slisuji.
2. Neptej se zda smíš líbat. Proste to jen udělej, nebo jdi od toho.
3. Využij každé vhodné i nevhodné příležitosti k líbání.

NEZAPOMEŇ!
Růže je růže, fialka zůstane fialkou.
Polibek však není žádným polibkem bez řádné dávky vášně.
Proto otevři ústa, zavři oči a líbej, líbej, líbej - opakování je
matkou znalosti.

šmulíček z Madagaskaru

18. listopadu 2006 v 19:06 | Katka |  → pictures

Fotky skupiny Prowizorium

18. listopadu 2006 v 18:17 | Katka |  ► Prowizorium

Kluci...

18. listopadu 2006 v 17:53 | Katka |  ► Prowizorium
Tomáš Sehnal zpěv věk 27 let, rak Předchozí projekty: Wildthink (1993-1995) Crash (1995-1997) Oneway(1997-2000) Calm (2001-2002) Prowizorium (2002- ) Oblíbené kapely: Kollerband, Wohnout, Limp Bizkit, Kryštof, Lucie ..

Daniel Hlaváč kytara, vokál věk: 23 let, kozoroh Předchozí projekty: Los Tipos (1995-1997) Oneway (1997-2000) Prowizorium (2002 oblíbené kapely: Limp Bizkit, Korn, Linkin Park, Kollerband, Dan Landa, Wohnout,..

Lukáš Zmátlík sólová kytara Narozen 1982 Studium elektrické kytary u Tadeáše Taduna Věrčáka (Garáž, Půlnoc, Načeva, Precedens) Kapely: Poetické Odpoledne, Slow, Prowizorium

Michal Němec Basová kytara 31 let, ryba ( žralok )Kapely: Beznot (1991-1995) Ohnivá voda (1995-2004) Chameleon (1998-2000) Dux (1999 Prowizorium (2006 , Oblíbené kapely: AC/DC, Deep Purple, LeD Zepellin, B.Adams, Audioslave, O.Osbourne, E.Clapton, Sting ..

Sýbek Josef bicí věk: 27, štír záliby: bicí,sport Kapely : Colorblind (1994-1997) Adrien (1999-2001) DoktorTriceratops(2001-2003) Prowizorium (2003 Oblíbené kapely: Phil Collins, P. Gabriel, B. Adams ..

Jan Výborný percussions, věk 29 let, Předchozí kapely: (na bicí) BBQ, Hodiny na tmu, My3Avi, Oneway ...Oblíbené kapely: Korn, Pet shop boys, Linkin Park ...

O skupině - všeobecně

18. listopadu 2006 v 17:46 | Katka |  ► Prowizorium
Skupina vznikla v roce 2002 v Praze. Její členové již spolu pracovali v předchozích projektech jako například v seskupení Oneway (1997 - 2000). Skupina společně pracuje na tvorbě hudby a textů,které natáčí do pracovních nahrávek. Materiál hodlá použít na debutové album. (Singl z této desky, uslyšíte v následujících dnech v TV a na rádiích. Deska vyjde začátkem prázdnin.)

K natáčení zve hudebníky i z jiných seskupení. Kapela vystupuje a pracuje v sestavě tvořené bicími nástroji, basovou kytarou, rytmickou a sólovou kytarou a zpěvem. Pro vystoupení skupina používá sampler, který svým zvukem dotváří typický projev Prowizoria. Skupina vystupuje pouze živě, bez playbacku.

Při koncertech typu XXL, spolupracuje s dechovou sekcí a smyčcovým triem. Prowizorium koncertují převážně v pražském klubovém prostředí, ale i v ostatních městech ČR či na hudebních festivalech.

Úvodem... :)

18. listopadu 2006 v 17:44 | Katka |  ► Prowizorium
Takže, nejdříve bych chtěla upozornit, že články a většinu fotek mám z oficiální webky skupiny Prowizorium. Nechtělo se mi to totiž psát... :-/ :))
K téhle skupině jsem přišla díky TV. Sice na telku moc nečučím, ale jednou jsem ji v sobotu ráno pustila a na Nově v hitparádě ESO byli kluci hosty a uváděli i svůj nový song Ploty.
Tahle kapela se mi líbí, páč mám ráda skupiny, které mají dobré texty a Prowizorium mezi ně bezpochybně patří. Líbí se mi i jejich videoklip a taky.... no kluci, že? :)

Sandi Thom - I Wish I Was A Punk Rocker

15. listopadu 2006 v 21:12 | Katka |  → lyric ♫♪
[Chorus:]
Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair
In '77 and '69 revolution was in the air
I was born too late into a world that doesn't care
Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair

When the head of state didn't play guitar
Not everybody drove a car
When music really mattered and when radio was king
When accountants didn't have control
And the media couldn't buy your soul
And computers were still scary and we didn't know everything

[Chorus]

When pop stars still remained a myth
And ignorance could still be bliss
And when god saved the queen she turned a whiter shade of pale
My mom and dad were in their teens
And anarchy was still a dream
And the only way to stay in touch was a letter in the mail

[Chorus]

When record shops were still on top
And vinyl was all that they stocked
And the super info highway was still drifting out in space
Kids were wearing hand me downs
And playing games meant kick arounds
And footballers still had long hair and dirt across their face

[Chorus]

I was born too late into a world that doesn't care
Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair

Daniel Bedingfield - If You're Not The One Lyrics

13. listopadu 2006 v 21:20 | Katka |  → lyric ♫♪
If you're not the one then why does my soul feel glad today?
If you're not the one then why does my hand fit yours this way?
If you are not mine then why does your heart return my call?
If you are not mine would I have the strength to stand at all?

I never know what the future brings
But I know you are here with me now
We'll make it through
And I hope you are the one I share my life with

I don't wannna run away but I can't take it, I don't understand
If I'm not made for you then why does my heart tell me that I am?
Is there any way that I can stay in your arms?

If I don't need you then why am I crying on my bed?
If I don't need you then why does your name resound in my head?
If you're not for me then why does this distance maim my life?
If you're not for me then why do I dream of you as my wife?

I don't know why you're so far away
But I know that this much is true
We'll make it through
And I hope you are the one I share my life with
And I wish that you could be the one I die with
And I'm praying you're the one I build my home with
I hope I love you all my life

I don't wanna run away but I can't take it, I don't understand
If I'm not made for you then why does my heart tell me that I am
Is there any way that I can stay in your arms?

'Cause I miss you, body and soul so strong that it takes my breath away
And I breathe you into my heart and pray for the strength to stand today
'Cause I love you, whether it's wrong or right
And though I can't be with you tonight
You know my heart is by your side

I don't wanna run away but I can't take it, I don't understand
If I'm not made for you then why does my heart tell me that I am
Is there any way that I can stay in your arms?

Fotky skupiny

11. listopadu 2006 v 17:26 | Katka |  ♥♥♥ Lostprophets ♥♥♥
WOW! To nejlepší nakonec. :)

Bio skupiny

11. listopadu 2006 v 17:10 ♥♥♥ Lostprophets ♥♥♥
Tahle partička pochází z Walesu v Anglii.Začátky Lostprophets se vážou k roku 1997. Kapela nahrává v roce 1999 demo "The Fake Sound of Progress", které, když se v roce 2000 upíšou velkému labelu, nahrávají znovu. Napříč tomu, že na druhé řadové album museli fanoušci čekat 4 roky, prišli s albem"Start Something" které přineslo kapele světovou popularitu.V roce 2005 kapelu opustil bubeník Mike Chiplin. 26. června skupina vydala nové album Liberation Transmission.
členové:
Ian Watkins
Funkce v kapele: zpěv
Rok narození: 1977
Lee Gaze
Funkce v kapele: kytara
Rok narození: 1975
Mike Lewis
Funkce v kapele: kytara
Rok narození: 1977
Stu Richardson
Funkce v kapele: basskytara
Rok narození: 1975
Jamie Oliver
Funkce v kapele: zpěv, samply
Rok narození: 1976
ALBA
The Fake Sound of Progress (2000)
Start Something (2004)
Liberation Transmission (2006)

Lostprophets - Rooftops

11. listopadu 2006 v 16:57 | Katka |  → lyric ♫♪
When our time is up
When our lives are done
Will we say we've had our fun

Will we make a mark,
this time
Will we always say we tried

Standing on the rooftops
Everybody scream your heart out
Standing on the rooftops
Everybody scream your heart out
Standing on the rooftops
Everybody scream your heart out
This is all we got now
Everybody Scream your heart out

All the love I've met
I have no regrets
If it all ends now, I'm set

Will we make a mark,
this time
will we always say we tried

Standing on the rooftops
Everybody scream your heart out
Standing on the rooftops
Everybody scream your heart out
Standing on the rooftops
Everybody scream your heart out
This is all we got now
Everybody Scream your heart out

Standing on the rooftops
Wait until the bombs drop
This is all we got now
Scream until your heart stops
Never gonna regret
Watching every sunset
We'll Listen to your heartbeat
All the love that we found

Standing on the rooftops
Wait until the bombs drop
This is all we got now
Scream until your heart stops
Never gonna regret
Watching every sunset
We'll Listen to your heartbeat
All the love that we found

Standing on the rooftops
Wait until the bombs drop
This is all we got now
Scream until your heart stops
Never gonna regret
Watching every sunset
We'll Listen to your heartbeat
All the love that we found

Scream your heart out
Scream your heart out
Scream your heart out
Scream your..

Standing on the rooftops
Everybody scream your heart out
Standing on the rooftops
Everybody scream your heart out
Standing on the rooftops
Everybody scream your heart out
This is all we got now
Everybody Scream your...

Jem - They

11. listopadu 2006 v 16:54 | Katka |  → lyric ♫♪
Who made up all the rules
We follow them like fools
Believe them to be true
Don't care to think them through

I'm sorry so sorry
I'm sorry it's like this
I'm sorry so sorry
I'm sorry we do this

And it's ironic too
Cos what we tend to do
Is act on what they say
And then it is that way

I'm sorry so sorry
I'm sorry it's like this
I'm sorry so sorry
I'm sorry we do this

Who are they
where are they
how can they possibly
know all this
Who are they
where are they
how can they possibly
know all this

Do you see what I see
Why do we live like this
Is it because it's true
that ignorance is bliss

Who are they
where are they
how do they
know all this
I'm sorry so sorry
I'm sorry it's like this

Do you see what I see
Why do we live like this
Is it because it's true
that ignorance is bliss

who are they
where are they
how can they
know all this
And I'm sorry so sorry
I'm sorry we do this

Lips...

11. listopadu 2006 v 0:49 | Katka

Eyes...

11. listopadu 2006 v 0:37 | Katka